Ei kai taas?

Moikka rakkaat! Tervetuloa ihkauuden blogini pariin!

Kuten monet Eppu Normaalin laulut, myös tämä Uuteen maahan -blogin pikkusisarus syntyi dramaattisen välirikon seurauksena. Edellinen blogipohjani kun otti taiteellisia vapauksia eikä toimittanut eräälle hyvälle blogikaverilleni edes päivitysilmoituksiani. Olen kyllä tiettyyn pisteseen saakka ihan joustava ja vahingossa joskus kärsivällinenkin mutta jos sekoillaan vaan ja ruvetaan vielä piruilemaan mun kavereillekin niin saattaapa ovi paukahtaa. Terve vaan!

Blogipohjan vaihto oli vastustamaton tilaisuus vaihtaa myös blogin nimeä. En koskaan tykännyt tuosta vanhasta nimestä, se oli laimea hätäratkaisu kun oli ihan kamalasti asiaa enkä vuoden miettimisen jälkeenkään ollut keksinyt parempaa! Nyt keksin sitten ihan sairaasti paremman joten vanha nimikin menee vaihtoon NYT!

Ajattelin etten selittele tuota uutta nimeä ainakaan vielä. Sitä voi jokainen lukea omalta kokemuspohjaltaan miten haluaa. Jos nimi ei herätä mitään ajatuksia olen auttavaisena ihmisenä alle luonnostellut erilaisia ajatuspolkumahdollisuuksia. Inspiraatiota erityisesti vaihtoehtoon 2 ja 3 löysin HS.fi:n kommenttipalstalta joita lueskelin aamulla päästäkseni ylös sängystä. En päässyt mutta kirjoitin tän.

Mihin leiriin siis rakas lukijani lyöttäydyt blogin muuton ja nimenmuutoksen suhteen?

1) Mitä tosta nyt ajattelis? Sama se minkä otsikon alla kirjoittelee kunhan kirjoittaa luukkukirjoista taas pian! Tykkään hirveästi luukkukirjoista!

2) EI KAI TAAS toi aloita uutta blogia? Vastahan se aloitti edellisen! Miksi vaihtaa uuteen kun vanhaakin voisi korjata? Mihin maailma on menossa? Missä on pysyvyys, pitkäjänteisyys ja tahtominen? Nykynuoret eivät vain osaa sitoutua. Mä olen kirjoittanut samaa reseptikirjaa kymmenen vuotta mutta nämä untuvikot räpistelevät blogista toiseen heti kun kuherruskuukausi on ohi. Olen surullinen ja itken. Itse asiassa nyt tarvitsen tupla-annoksen viskiä. Ja sangrian. Joo.

3) Vai ei nyt sitten voivotellaan että EI KAI TAAS. Viittaako tää nyt noihin muuttoihin joita ovat keräilleet kuin ennen aikaan postimerkkejä. Eikös se itse mennyt ja nainut diplomaatin? Eikö tullut mieleen että silloin on vaihdettava maata vuoden-parin jälkeen? Tuliko muuttorekka yllätyksenä oven taa? Tuliko yllätyksenä kun lasten lelulaatikko kannettiin ovesta ulos ja toisesta sisään? Että ystäviä jää ikävä ja että uusi ympäristö ei välttämättä ihan heti tunnukaan sataprosenttisen kotoisalta? Hohhoijaa. Haukotus. Krooh!!!!!!!! Todella ihana mennä ylimielisenä nukkumaan. Tulee niin pitkät ja pehmeänsuloiset unet! Aaah!!

4) Löysikö ne sen kahdeksankätisen lapsenvahdin vai ei?

Tervetuloa mukaan! Klikkaa ihmeessä meikätyyppi kirjanmerkkeihin tai tilaa sähköposti-ilmoitus uusista päivityksistä. Ilman sua täällä on tylsää ja ikävää! Koska piru vieköön mä oon nähtävästi mennyt taas muuttamaan!

DSC_0132_small

6 kommenttia artikkelissa “Ei kai taas?

  • Hei tervetuloa! Ja naulan kantaan taisit osua… Vaikka entinenkin kulttuurishokki on päällä alan käydä levottomaksi kurkistella josko ruoho ois vihreämpää vuorten toisella puolella. Oikeaa muuttoa ei kuitenkaan vielä jaksa joten jotain piti keksiä!

   Tykkää

 1. Muuttohommat ovat kyllä tosi rasittavia, sekä elämän (kymmenes osoite menossa viiteen vuoteen, hip hei) että blogin (pari ulkoasuahdistusta per blogi, nyt menossa toinen osoite ulkoasuineen mihin olen yhä tyytymätön). Mitä tykkäät WordPressistä? Olen kanssa miettinyt siihensiirtymistä, olin ensin bloggerissa monta vuotta mutta sitten se kiukutteli ja meni liian hankalaksi jotenkin, ja siirryin tumblriin. Se on muuten ihan ok, mutta kivoimmat teemat ei tue kaikkia tarpeellisia kirjaimia ja kommentointia ei ehkä ole! Ja olen tosi nirso taustojen & kuva-asetusten suhteen, enkä osaa koodata 😦

  Tykkää

  • Joo mullekin alkais muutot hetkeks riittamaan! Suomessakin piti vaihtaa kamppaa vuoden valein (ehka ku miesta ei halunnukaan enaa vaihtaa?) ja taa on jo 12. koti kai 14 vuodessa. Etta ei kauheesti rauhaa ja pysyvyytta. 😯

   Mut WordPressin muutto oli kylla hyva veto!☺Upeita taustoja minusta ja hyvin eri tyylisia. Erikseen kuvablogeille ja kirjallisemmille jne. Ei oo vaikeaselkoinenkasn vaan ihan kiva kayttaa. Tanne voi rekisteroitya ja tulla kattelemaan ja sot vasta paattaa! Ois kiva olla naapureita – sun blogisi on upea! Mika rauha noissa kuvissa… Yritan ruveta seuraamaan jos onnaa ilman sovellusta!☺

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s