Pelkoa ja leluja

Eikos pisteelliset skandiaakkoset ole teistakin jo vahan nolot ja vanhanaikaiset?

Ei vai?

No nyt on kuitenkin niin etta ma kirjoitan appiukon koneella. En kehtaa varkata tahan suomalaisia nappainasetuksia. Joten tottoroo! Ja hyvaa uuttavuotta! Ja pienia kannykuvia!

Niille jotka ovat kuumeisesti odottaneet mita meille kuuluu, tassapa oleellisimmat.

Arlandan muovikuusi

arlandan kuusi

Jouluiset matkamme Euroopan ilmatilassa ovat tahan mennessa sujuneet oikein mukavasti. Lapset kayttaytyvat aina matkoilla hienosti, mista tulikin mieleen etta ehka meilla ei kannattaisi olla pysyvaa kotia ollenkaan?

Arlandassa vaihdettiin mennessa konetta. Siella oli aatonaattona hyvin tilaa pinkoa kuusimetrisen muovikuusen ympari  ja paastella hoyryja oikein kunnolla. Lapset katselivat aluksi oudoksuen mutta kokeilivat sitten itsekin.

Pelkoa ja leluja

Aattoiltana Suomessa meilla kavi sitten ihka oikea joulupukki! Han toi lapsille pelkoa ja leluja suhteessa 20-80. Huomasin sitten kylla etta kauko-ohjattavat autot voivat olla hieman rasittavia muille kuin niiden kayttajille. Onneksi Pukki toi muutakin.

Mulle kirjan jonka kannessa on royheloasuisia lapsia ja miettelias nuori nainen. Ihanaa! Kirja meni kylla ensin vahingossa iskalle. Han taisi vahan vaivaantua mutta kiitti aitia kumminkin.

Siskolle Pukki toi minulta suurennoksen yhdesta kuvasta missa han on erityisen natti. Mun piti pyytaa kuva hanelta etukateen ja suomalaisena naisena han oli pyytanyt ettei suurennos olisi liian iso. Ei kuulema toivonut alttaritaulua. Lupasin pysytella koossa 6×4 metria ja viereen virsitaulut. Ensi vuodeksi sitten yhteensopiva saarnastuoli. Ifolor ei lahtenyt toteuttamaan toiveitani. Sisko oli kai mielissaan mutta ma en kylla asioi siella enaa!

Koti-ikava

20141228_122405_resized_1[1]

Haave ikuisesta Suomen-lomasta ei kantanut kuin maanantaista sunnuntaihin. Sitten kiipesin itkien Vainion Liikenteen kyytiin ja otin maanisesti kuvia joka mummonmokista kuskin olkapaan yli. Kuski varmaan luuli etta olin ekaa kertaa bussissa. Mutta tarvitsin vain matkamuistoja, edes huonoja kannykuvia lumisista hirvivaaramerkeista! Ja lapset oli kylla ekaa kertaa bussissa. Pitkanmatkanbussissa nimittain.

Jai ikava Suomeen.

Mut kai se tasta!

Hyvaa uuttavuotta EU-poliksesta!

brysse

Nyt me ollaan Anoppilassa EU-poliksessa eli Brysselissa. Taalla ei ole lunta vaan pikkuisen sohjoa siella taalla. Hirvivaaramerkkejakaan ei ole nakynyt ainakaan taalla keskustassa. Eika hirviakaan. En tieda miten olla.

Me ei olla lasten synnyttya juhlittu uuttavuotta erityisemmin koska joku on perinteisesti aina kipeana. Ja sita paitsi mun pitaa paasta nukkumaan kello 22 mennessa. Appikset varmaan juhlii miehen kanssa nyt sitten kuitenkin ja ehka Joulupukin. Han oli nimittain viime yona kaynyt savupiipun kautta pari lahjaa jattamassa ja on kai tulossa tana yona uudestaan!

Pukki varoo vaan sitten vain sita juhlajuomaa jos mies tarjoaa. Rakettien seassa on hankalaa suunnistaa skumppapaissaan.

mummonmokki

Onnea rakkaille blogilukijoilleni vuodelle 2015!

7 kommenttia artikkelissa “Pelkoa ja leluja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s