Haamukirjoittaja

Kröh köh köh köh yhyy sniiiiif! Siinäpä viikon luontoääni täältä Genevenjärven laitamilta. Ääni alkoi tuskin havaittavana viikko sitten, vahvistui yösydännä ja myös niinä aamuina kun päiväkotiin lähtemisestä päätettiin. Loppuviikosta ääni vaimeni vahvistuakseen taas pian uudelta sävelkorkeudelta ja viimeisin sydäntäsärkevä havainto tehtiin vartti sitten lastenhuoneessa.

Ja pitkä yö on taas edessä. Oi joi.

No siellä joku iltavirkku jo naapurikanttoonista soitti ja arvasikin aivan oikein: kuumetta ja yskää vuorotellen lapsilla. Kyllä! Hurjasti onnea voittajalle, ja täältä lähtee viikon luontoäänikisan voittajalle pikimmiten probioottitabletti. On niin iso että Posti ei kuljeta, joten potkukelekalla asemalta hakemaan!

Mulla oli viime viikolla mielessä kaikkien aikojen timanttisin blogipostaus tietysti. Se kertoi diplomaateista, oli hauska ja oivaltava ja niin terävä että olisin voinut surauttaa mieheni parran sillä mennen tullen! Mutta nyt kun luontoääni täällä vielä raikuu arvausleikin päätyttyäkin, joudutte valitettavasti tyytymään tähän sihteerini Jaqcues’n hiusgeelipäissään laatimaan hätäratkaisuun. Hoh!

Ei vaines. En käytä haamukirjoittajia.

Tällä naamalla ei tarpeen.

(Haamukirjoittaja. Siinäpä pohjoismaisen vaalealle iholleni sopiva bloggarinimimerkki. Taivaan kiitos, vihdoinkin. Lumeneltakaan ei nimittäin löytynyt.)

Korvatulppia voisin melkein välillä käyttää jos mulla sellaiset olisi. Ja arvatenkin pian vahvoja rauhoittavia, jollei tuo viikon pituinen Pipsa Possu -maraton tuossa taulu-tv:ssä piakkoin ehdi maaliviivoille. En ennen huomannutkaan, miten epämiellyttävä tuon sarjan äänimaisema oikeastaan on. Olen tässä miettinyt ja kyllä se niin on että rakastan lapsiani, en Pipsa Possua. Siinä on vinha ero.

Lapseni eivät ilmeisesti ihan vielä tätä merkittävää eroa ymmärrä, vaan mielipiteeni Pipsa Possusta vastaanotetaan melko henkilökohtaisella tasolla. Mistä tulikin taas mieleen ne korvatulpat.

Huomaattehan, mulla ei ole tänään juuri mitään oikeaa asiaa.

Paitsi että rakastan lapsiani!

Ja. Röh! Loiskis, röh! Ja. Huhuuuuu uuuuuuu uuuuuuu!

(Kylpytakki liehumaan!)

DSC_0433 (2) DSC_0288_mv

5 kommenttia artikkelissa “Haamukirjoittaja

  1. Löysin tänne vastavierailulle ja klikkailin hetimiten blogisi seurantaan. Sinulla on ihana kepeä kynä!

    Lähetän paljon parantavia ajatuksia, toivottavasti kuume ja köhä pian hellittävät otteensa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s