Lähempänä taivasta

Vappumenosta ryytyneenä lähdin eilen iltakävelylle ylämäkeen. Kävelin tosi korkealle (sveitsiläiset olisivat varmaan eri mieltä tästä), ohi Genevenjärven rantatien, rautatieseisakkeen, pissaavan koiran, palelevan omistajan, päiväkodin ja noin sadan pensasaidan.

Tuli pimeeää.

Siellä ylhäällä esikaupunkimme piippuhyllyllä piileskeli upea luksustalojen kompleksi omassa ylhäisessä hiljaisuudessaan. Oli tilaa oli valoja, oli rauhaa ja puhdasta yöilmaa. Pihavalo kimmelsi autokatokseen pysäköityjen osinkojen pinnalla.

Pysähdyin ja tuijotin. Ensin taloja ja sitten tähtiä lähempänä, kirkkaampina ja kauniimpina. Sitten suuurrrrrrrr… Lähdin kiireesti liukastelemaan alamäkeä kotia kohti. RRRRRRUUUUUUM!

Siellä ylhäällä asutaan ehkä lähempänä tähtiä, mutta myös EasyJetin maanantai-illan Geneven-vuoron moottoreita. Hah!

2 kommenttia artikkelissa “Lähempänä taivasta

  1. Meidän kotimme on linnuntietä ehkäpä puolen kilometrin päässä Khartumin lentokentästä. Joskus aamuisin tuntuu niin kuin talo olisi lähdössä lentoon, sen verran tehokkaasti meille kuuluu koneiden nousut. Mutta jotenkin oudosti se ei ärsytä; lentokoneiden kiihdytys- ja nousuääneet tuo mieleen matkallelähdön jännityksen. Halvat on siis huvit täällä Khartumin rikkaammilla asuinalueilla 😉 Ehkä myös Genevessä!

    Tykkää

    • Kyllapas teilla on tosiaan lentokentta lahella! Me ollaan lentoreitilla, mut ei suoraan alla ja kentalle on sentaan yli viisi kilometria. Se kirottu automarketti kylla on sitten ihan kentan vieressa – siella parkkiksella tuntuu ja kuulostaa kuin olisi moottoreissa sisalla! Aika eksoottinen elamys!☺

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s