Harmaakarhuvideo

Kauhea blokki. Viime päivityksestä on niin kauan, etten kehtaa enää kirjoittaa mitään!

Yritän aloittaa harmaakarhusta. Kiroilu auttaa niin moneen vaivaan!

Menin siis viime viikolla  lapseni musiikkitunnille päiväkotiin. Oli kutsuttu, ja oli tosi kiva päästä katsomaan mitä söpöläiset siellä tekevät. Musiikkiluokassa odotti söpöläisten lisäksi yksi ankea isä. Se, joka ei koskaan moikkaa ketään.

Niinhän siinä sitten tietysti kävi, että me jouduttiin kaikki siinä piirissä leikkimään harmaakarhuja. Pikkutyypit oli niin älyttömän söpöjä tömistellessään tassut ylhäällä karhuina ympäri huonetta. Valloittavia murusia!

Itselläni oli ehkä ihan inan verran vaivaantuneemmat tunnelmat. Juu tais kyllä olla. Toi tehtävänanto kai tuli vähän puskista. Enkä yleensä oikeastaan enemmälti leiki karhua ihmisten edessä joista en pidä.

Jaa juu ja koska se yks pipopää pelkuri astui pois piiristä ja rupes videoimaan kännykällään.

Siis reilua!

DSC_0548 (3)

Ei sano päivää, mut videoi harmaakarhuna!

6 kommenttia artikkelissa “Harmaakarhuvideo

 1. Auts… Mua vaivaannutti jo se kun kerran meidän vanhempien itse järjestämässä leikkikerhossa yksi äideistä innosti aikuiset laulamaan lapsille lastenlauluja yhdessä. Lauleskelen kyllä kotona lasten kanssa ja lapsille mutta sellainen Wheels on the bus -yhteislaulumeininki tuntui jotenkin tosi teennäiseltä… En taida olla muskari-ihmisiä. Onpa onnellinen sattuma, ettei muskareita ole missään ollutkaan missä olen lasten kanssa asunut toistaiseksi.

  Ps. Mikä on vialla noissa ankeissa ihmisissä jotka ei voi edes tervehtiä?? Juuri valitin viikonloppuna samanlaisesta porukasta täällä. Sääli heitä sinänsä – jäävät paitsi erinomaisesta seurasta 😉

  Tykkää

  • Ohhoh, sullakin rankka kokemus takana!
   Ja noi moikkaamattomat, kraah Genevessa toi taitaa olla ihan maan tapa. Aarimmaisen vaivaannuttavaa, esim. kun nahdaan heti tarhan jalkeen laheisessa puistossa ja lapset leikkii yhdessa mut vanhemmat teeskentelee ettei tunne. Eipa siina, kylla se multakin onnistuu!
   Ens kerralla puistossa kaivan kannykan esiin ja kuvaan niita ankeita tyyppeja ankeassa vaivasntuneisuudessaan. Enka sano mitaan!😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s