Halipainijuoksijoiden korkeanpaikanleiri

Jotenkin me saatiin tenavat, viisi kapsäkkiä, kannettava tietokone ja järkkärikamerani Seatin kyytiin vain puolitoista tuntia tavoiteajasta myöhässä. Se johtui varmaan siitä, että tänään ei lasten mielestä ilmeisesti ollut otollinen päivä halipainijuoksulle. Niin! Siis sille syleilyssä suoritettavalle parkour-lajille, jota meidän pojat on innostuneet harrastamaan ja kehittämään viimeisten viikkojen aikana.

Jaa mitenkö treenit sujuu? No sanotaanko että itse halipainitekniikka alkaa olla todella hyvällä mallilla, mutta juoksupuoli vaatii hienosäätöä, koska edelleen juostaan esimerkiksi kohti teräviä kulmia. Eli treenata vielä täytyy. Korkeanpaikanleiri onkin suunnitteilla heti huomiseksi erääseen matkustajakoneeseen. Lämmittelyt turvatarkastusjonossa. Havuja perkele!

20150212_112143 (3)


DSC_0789 (2)

Ajettiin tänään 250 kilsaa Baselin liepeille siksi, että lennetään huomenna lomalle Välimerelle miehelään tai siis anoppilaan. Siellä meitä ja lapsiamme odottaa melko samassa osoitteessa aika paljon kivaa porukkaa. Tarkemmin ottaen lasten isovanhemmat, isotätejä, isotätien miehiä, isän serkkuja, pikkuserkkuja, isän kummitäti ja kummityttö, kaksi koiraa, kaksi undulaattia ja lukematon määrä kulkukissoja parvekkeella. Introvertin onnela!

No ei vais, tuo talo bougainvillean peitossa on meidän lasten Onnela ihan isolla O:lla. Enkä mäkään pahakseni pistä loppujen lopuksi. Saatan jopa iloita jollain heikolla hetkellä. Luultavasti silloin, kun me miehen kanssa jätetään tenavat sinne suvun hoiviin ja mennään juomaan. Eikun siis syömään. Ja kun saan blogata. Ajella jeepillä kuvia ottamassa aurinkolipat alhaalla ja kuulla mitä kaikille kuuluu. Joogata kodikkaalla pikkusalilla. Syödä ja ajatella kaikkea parasta.

DSC_0808 (3)   DSC_0649 (2)DSC_0176 (2)

Sveitsin läpi oli muuten ihana ajaa. Tilan ja avaruuden tuntu säväytti joka puolella: jotenkin Sveitsissä taivaskin tuntuu olevan laajempi!

Mikä onkin tarpeen.

Huomennahan tarvitaan tilat sille korkeanpaikantreenille!

DSC_0815 (2) DSC_0810 (2) DSC_0793 (3)

2 kommenttia artikkelissa “Halipainijuoksijoiden korkeanpaikanleiri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s