Öisin Nykissä

20151002_200817Näen unia New Yorkista. En ole koskaan käynyt. Siskoni Rosa sen sijaan on juuri muuttanut sinne. Se on väärin. Siksi muutan itsekin sinne öisin hänen kiusakseen.

Päivisin istun kaukana Nykistä vierashuoneessamme ja silmäilen epäuskoisena kirjoittamisen opiskelutehtäviä ja -lukemista. Yhtäkkiä sitä tosiaan on! Itsekseni kotona opiskelu vielä sujuu, mutta apujoukkojen kanssa prosessi mutkistuu. Ajatuksella opiskelu on esimerkiksi keittiöleikin tuoksinassa on minulle hirveän vaikeata.

Tänään piti ihan nousta ylös ja kipata kaikki Mörön syliini kasaamat lelut koppaan. Mörkö närkästyi aika lailla. En vain enää mitenkään pystynyt alleviivaamaan mitään! Kävimme Mörön kanssa kipakkaa ajatustenvaihtoa opiskelun ja perheen yhdistämisestä. Lopulta Mörkö leppyi ja toi leikkipizzaa ja kahvia. Rakas Mörkö! Jätin alleviivaamiset huomiseen.

Puntaroin tässä juuri, pitäisikö minun kirjoittaa erillinen postaus arjestani täällä Sveitsissä. Siitä mitä kaikkea fantastista hommailenkaan päivät pitkät. Voisin vaikka huomenna yritää pitää vähän kirjaa alleviivailun lomassa? Lukijoitani aihe kiinnostaa niin paljon, että kukaan ei ole kysynyt. Se on varmasti käänteistä psykologiaa. Haluan tottakai kunnioittaa heidän salaista toivettaan ja kertoa vähän tarkemmin tavallisesta päivästäni. Sellaisesta, joka on nytkin taas kerran pulkassa.

20151002_200723

Mutta nyt yölento odottaa. Mua taidettiin jo kuuluttaa?

9 kommenttia artikkelissa “Öisin Nykissä

  • Kiitos Mel! Kirjoittajaopinnot alkoivat tosi kivasti ja heti ekalla kurssilla päästiin asiaan. Kirjoittelimme pieniä harjoitustekstejä, saimme ja annoimme niistä palautetta. Nyt minulla alkoi toinen kurssi, joka onkin paljon työläämpi ja teoreettisempi: kirjoitusharjoituksia on vähemmän ja lukemista enemmän. Ihan yliopisto-opinnoilta tuntuu, eikä helpolla pääse. Mutta mielenkiintoista on, ja kohta pääsemme taas harjoittelemaan kirjoittamalla uutisen pohjalta novellin! Maltan tuskin odottaa… 🙂

   Tykkää

   • Ihan mahtava kuulla! Kiitos kokemuksen jakamisesta. Kuulostaa todella antoisalta ja sellaiselta, että pääsee pureksimaan annettuja oppeja urakalla. Eihän teillä ole mitään sivua, minne kokoatte oppilastöitä tai oppilasajatuksia?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s