Terroristijahti

Olen saanut edellisen postaukseni tiimoilta pari ihmettelevää kommenttia, joten täsmennän hiukan mitä tarkoitin.

En ole rasisti eikä kirjoituksellani ollut lainkaan rasistisia motiiveja. Olen itse maahanmuuttaja, enkä vastusta omaa enkä muiden maahanmuuttoa Sveitsiin tai Suomeen. En myöskään ole muslimi- enkä turvapaikanhakijavastainen. Autan maansa menettäneitä miten voin, ja häpeän Suomessa vellovaa rasistista keskustelua sekä vastaanottokeskuksia vastaan suuntautuvaa rikoshurmosta.

En siis inhoa maahanmuuttajia. Inhoan Pariisin iskuihin sekaantuneita terroristeja. Tällä hetkellä heistä muutama piileskelee jossain Geneven alueella (uutislinkki uuteen ikkunaan) – täällä meidän kulmillamme. He suunnittelevat pyhän sotansa seuraavaa hyökkäystä mitä luultavimmin naapurimaahamme Ranskaan. Tai sitten vain pakoilevat tekojensa seurauksia, kunnes voivat jatkaa matkaansa jonnekin muualle.

Vaikka terroristeilla ei luulisi olevan mitään erityistä kaunaa Sveitsiä vastaan, minusta ei tunnu mukavalta lähettää miestä töihin Geneven suurimpaan ja näkyvimpään kansainväliseen organisaatioon, joka heidän takiaan hiljan evakuoitiin. Ei ole kivaa, että turvatoimia lasteni päiväkodissa on jouduttu kiristämään. Ei ole mukavaa suunnata joululomalle lentokentältä, joka sijaitsee näiden jihadistien sairaan piiloleikin sydämessä. Ei ole hauskaa tehdä ruokaostoksia naapuri-Ranskan suurimmassa automarketissa ruuhka-aikaan. Varsinkaan ei ole kivaa tietää, että kaksi aivan muuta syyrialaista miestä on viikonloppuna pidätetty terrorismiyhteyksistä epäiltyinä.

En jaksa toivoa parannusta ja pelastusta pahoille ihmisille. Rehellisesti sanottuna toivon heille  yksinäistä ja pelonsekaista matkaa manalaan miettimään urotekojaan. Geneveläisiä enkä naapuri-ranskalaisia en terroristien matkalle seuraksi päästäisi, vaan toivon sydämestäni että yhtään verta ei täällä eikä Ranskassa näiden ”sankarien” toimesta enää vuodateta.

Kiitän edellistä postaustani kriittisesti kommentoineita. Seuraavalla kerralla kun vaikutan rasistilta tai muuten vain ääliöltä, pyydän: kommentoikaa taas! Luultavasti kyse ei ole rasismista eikä (ehkä) ääliömäisyydestäkään, vaan kirjoittamisen opettelusta kantapään kautta. Kirjoittamalla huonosti.

Täällä elämä jatkuu, tietenkin. Mitäänhän ei ole täällä tapahtunut. Eikä iloa voi kukaan estää!

Geneve on edelleen rauhan paratiisi.

20151213_124357.jpg20151213_12534920151213_12434520151213_12404520151213_12174320151213_131047.jpg

 

2 kommenttia artikkelissa “Terroristijahti

    • Hei Anna! Mä luulen, että mun luultiin vain viitanneen turvapaikanhakijoihin tai maahanmuuttajiin? Jos meni suoraan blogin sivulle eikä esim. Facen kautta, ei ollut sitä terroristijahtiviitettä josta ymmärtäisi keitä tarkoitin. Tietenkin on mahdollista, että jonkun mielestä kirjoitukseni oli asiaton ihan sellaisenaan eli terroristeihin kohdistettuna. Se pitää tietty sitten vain kestää!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s