Lomaromantiikkaa Ikean rasiassa

Me ei lomailla koko ajan. Mä en vaan enää ehdi kirjoittaa kuin lomilla. Niinpä mä kirjoitan nyt yhdessä pikkuisessa pohjoisitalialaisessa majatalossa miehen kysellessä sängyllä vieressä joko lähdetään ulos. No ei lähdetä! Mä lomailen.

Vaan enpä tiedä onko mieskään lomaromantiikan ihan maailman kärkeä. Hän nimittäin roudasi tänne ruuastaan tunnettuun kyläseen Ikean muovirasiassa kanan. Tai ei kai se kokonainen ollut, mutta aika paljon kanaa kuitenkin. Ja kyllä se kanalta kunnolla tuoksahti, kun hän sen ensitöikseen täällä huoneessa söi.

Tytöt, viisauden ja varoituksen sananen teille kaikille. Miettikää varsinkin veget romantiikannälkäiset tarkkaan mihin miehelään naitte. Ja miten anoppiehdokkaat suhtautuvat osin syömättä jääneisiin illalliskanoihin. Sillä voi olla yllättävä vaikutus lomaromantiikan tuoksu-ulottuvuuteen!

20160514_163404.jpg20160514_200103.jpgDSC_0647DSC_0621DSC_064mv.jpgKyllä täällä aikuisten oikeesti ihan romanttista on, pakko se on ihan myöntää. Mies tsemppasi ja tuli illallisellekin vielä mun kanssani, ja me syötiin juusto- ja jätskijuttuja ainoina ihmisinä siinä ravintolassa ja sitten ajettiin kivikylien läpi ja koskien yli tänne majataloon.

Vastaanotossa on suomalaisen ällistykseksi vieraille avoin viinakaappi ja huoneen ulkopuolella sellainen kapea romanttinen puuparveke. Täsmälleen kuin Romeon ja Juulian Juulialla. Että kyllä tässä ihan ihanaa loppujen lopuksi on! Varsinkin jos menee ensin sinne kapealle narisevalle parvekkeelle ja sitten vasta viinakaapille. Niin päin mä suosittelisin kyllä ihan koko sydämestä. Ja ensi yönä teen niin itekin.

20160514_213646.jpg20160514_213104

20160515_092043.jpg

Huomenta

Mut nyt! Mies lähtee Torinon automuseoon. Käynnistää jo Seattia tuolla vihaisen näköisenä.

 

Ehdinköhän vielä jos nyt ponkasen tästä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s